Termeni si Conditii

Bine ati venit la site-ul https://globaloromania.ro, denumit in continuare „Site”

Site-ul este administrat de Insideandout Grup SRL, cu sediul in Str. Delea Veche, nr.26, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Oficiul National a Registrului Comertului sub nr. J40 /1843/11.02.2020, avand C.U.I. RO 42238580, telefon: 0740078050, email contact@globaloriomania.ro, denumita in continuare „Insideandout Grup SRL „, societatea „, „Vanzatorul „.

Site-ul va este oferit sub conditia acceptarii fara nicio modificare a termenilor, conditiilor expuse mai jos (denumite in mod colectiv Acordul). Prin accesarea acestui Site in orice fel dumneavoastra (vizitatorul,utilizatorul/cumparatorul) va asumati respectarea conditiilor acestui Acord. Va rugam sa cititi Acordul cu atentie. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa nu folositi acest Site. Daca acceptati Acordul si folositi Site-ul, va rugam sa vizitati Site-ul periodic pentru a fi la curent cu ultima versiune a Acordului. Ne rezervam dreptul sa modificam oricand dorim Acordul fara nicio notificare, caz in care continuarea de catre dumneavoastra a utilizarii Site-ului presupune acceptarea Acordului modificat sau actualizat.

Orice clauza curpinsa in Termeni si Conditii, daca se considera invalida, nula sau inaplicabila din orice motiv, va fi considerata distinct si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea celelalte clauze ale Termenilor şi Conditiilor.

 1. Continutul Site-ului.

Informatiile publicate pe Site sunt informatii generale in legatura cu hotele marca Globalo. Produsele comercializate, conditiile comercializarii si informatiile din cadrul Site-ului, inclusiv cele cu privire la parteneri sunt considerate informatii de interes real pentru utilizatori.

Insideandout Grup SRL este detinatorul si/sau este beneficiarul direct al tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra Site-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia precum si asupra tuturor marcilor inregistrate in numele sau date in folosinta Insideandout Grup SRL si publicate pe Site.

Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala detinute sau folosite de Insideandout Grup SRL prin intermediul acestui Site precum si ale partenerilor sai promovati pe Site, drepturi prevazute de legislatia in vigoare.

Insideandout Grup SRL nu isi asuma raspunderea pentru folosirea de catre utilizatori fara drept a drepturilor de proprietate intelectuala astfel cum acestea sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe sau a oricarei informatii din cele publicate in site-ul https://globaloromania.ro.

Continutul site-ului este realizat cu respectarea drepturilor si obligatiilor sabilite cu producatorul hotelor marca Globalo, iar descrierile produselor prezentate in magazinul virtual au la baza cele puse la dispozitia noastra de catre producator. De asemenea, imaginile sunt orientative, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila din partea poducatorilor.

Informatiile prezentate pe site-ul https://globaloromania.ro, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Insideandout Grup SRL, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa va asiguram ca facem eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.Totodata, din considerente tehnice, imaginile produselor au caracter informativ, pot diferi de realitate si pot contine accesorii neilustrate.

 1. Utilizarea Site-ului

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze Site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva. Prin utilizarea Site-ului utilizatorul/cumparatorul declara ca este de acord intrutotul cu termenii si conditiile de utilizare/folosire a informatiilor existente in acest Site.

 1. Definitii termenii generali utilizati in continutul site-ului:

Cumparator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator – societatea comerciala Insideandout Grup SRL, cu sediul in Str. Delea Veche, nr.26, sector 2, Bucuresti, inregistrata la Oficiul National a Registrului Comertului sub nr. J40 /1843/11.02.2020, avand C.U.I. RO 42238580.

Solicitant/utilizator – persoana fizica, companie au alta entitate juridica pe numele careia i s-au emis o oferta, o proforma, o comanda nefinalizata.

Bunuri sau produs si serviciu – orice produs, bun sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze produsele si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora.

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Consumator – orice persoana fizica ce actioneaza în alte scopuri decat cele ale activitatii sale comerciale sau profesionale;

 1. Termeni generali privind plasarea comenzii.

Prin plasarea unei comenzi electronice sau telefonice prin intermediul https://globaloromania.ro,  Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Insideandout Grup SRL isi deruleaza operatiunile.

Comanda va avea la baza urmatoarele documente, in ordinea importantei:

4.1 Comanda care va avea in mod obligatoriu mentiuni clare privind data de livrare si facturare si conditiile sale specifice, in cazul in care exista.

4.2 Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).

4.3 Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Insideandout Grup SRL /Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Insideandout Grup SRL nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Comanda (Contractul)  intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator.

Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator.

Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra produsele care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

 1. Date privind facturarea. Plata.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Insideandout Grup SRL va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate. Cumparatorul are obligatia  sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

 1. Livrare. Respectarea termenelor de livrare. Penalitati in caz de nerespectare. Punere in functiune

6.1. Livrare.

Insideandout Grup SRL isi va indeplini obligatiile de livrare in termen de 3-5 zile lucratoare  de la data comunicarii catre Client a confirmarii Comenzii. Exceptie fac Comenziile Speciale cand termenul de livrare poate fi de maximum 45 (patruzecisicinci) de zile.

6.2. Respectarea termenelor de livrare.

In cazul in care nu se poate onora Comanda deoarece produsul nu este disponibil in stoc, Insideandout Grup SRL va informa Clientul cu privire la această situație. Cu acordul Clientului, Insideandout Grup SRL poate oferi Clientului un produs de o calitate si pret echivalente cu cel solicitat, in cazul în care produsul iniţial solicitat nu este disponibil.

Costurile de transport și manipulare nu sunt incluse pentru toate prețurile produselor prezentate pe site. La plasarea unei comenzi pe site, Clientul are posibilitatea de a utiliza un instrument pentru a determina eventualele costuri de transport si de manipulare care se aplica Comanzii, precum și suma exacta a acesteia.

6.3. Penalitati in caz de nerespectare.

In cazul in care produsul nu pot fi livrat de catre Insideandout Grup SRL sau de catre orice alt tert desemnat de Insideandout Grup SRL din cauza absentei Clientului de la adresa indicata de catre acesta pentru livrarea produsului, Clientul va suporta si costul total al livrarilor ulterioare a produsului catre Client si eventuale penalitati.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Insideandout Grup SRL va anunta Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Insideandout Grup SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3-5 zile lucratoare.

6.4. Punerea în funcțiune.

Produsele noastre pot fi ambalate sau poziționate in mobilier, telescopice, incastrate in blat, in tavan, in insula, in perete (plafon). In ambalajul original se vor gasi la montaj toate accesoriile standard furnizate. Decupaje si dimensiuni incastrare sunt disponibile online sau la cerere, pentru a fi respectate de executantul mobilierului.

Insideandout Grup SRL poate asigura montajul produsului achizitionat contra-cost pe baza de cerere si oferta.

 1. Riscuri si responsabilitati.

7.1 Livrare.

Insideandout Grup SRL se obliga sa expedieze produsele achizitionate in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator. Livrarea nu include despachetarea, pozitionarea sau asamblarea produselor. Livrarea produselor se va face numai pe teritoriul Romaniei.

7.2 Transport – Ambalare. Verificare. Recepție. Penalitati.

Cu exceptia cazului in care este agreat de Parti diferit, Inideandout Grup SRL se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu produsele comandate in momentul predarii acestora catre firma de curierat intern cu care Insideandout Grup SRL colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Insideandout Grup SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Verificați starea exterioara a ambalajelor si daca este cazul cereți curierului sa asiste la deschiderea acestora, pentru a constata eventualele deformari datorate transportului sau livrarii si instiințați Insideandout Grup SRL despre acestea in acel moment.

Ambalajele rezultate din despachetarea coletului raman in posesia si sarcina Cumparatorului,

Receptia produselor se va face in baza semnarii de catre Cumparator a documentelor de insotire a produselor emise de catre Vanzator si, dupa caz, a Procesului-verbal de montaj

Astfel, Cumparatorul sau orice alta persoana de la adresa de livrare va receptiona personal sau in numele Cumparatorului produsele si serviciile livrate la Adresa de Livrare. La momentul efectuarii livrarii, Cumparatorul sau orice alta persoana aflata la adresa va face receptia calitativa si cantitativa (control visual) a produselor, semnand in numele Cumparatorului avizul de expeditie sau factura fiscala a produselor si Procesul Verbal de receptie. In cazul in care produsele sunt aduse de catre Vanzator la data si adresa de livrare stabilite in comanda, iar Cumparatorul refuza receptia sau semnarea documentelor sau la adresa de livrare nu este nicio persoana care sa receptioneze produsele, Vanzatorul va returna produsele la depozitul sau; O noua livrare se va efectua integral pe costurile Cumparatorului, iar depozitarea in acest interval se va efectua gratuit in limita a maximum 5 zile de la data livrarii initiale. In cazul in care perioada de depozitare depaseste cele 5 zile acordate de Vanzator, Cumparatorul va datora, incepand cu a 6-a zi de depozitare, cheltuieli de depozitare in cuantum de 0,5% pe zi depozitare, calculate la valoarea produselor depozitate. Daca perioada de depozitare depaseste 20 de zile de la data livrarii, Vanzatorul are dreptul sa considere contractul ca fiind desfiintat de plin drept, fara interventia instantei si fara nici o alta formalitate prealabila, avand dreptul sa retina produsele si sa retina totodata ca penalitate pretul platit pana la acel moment de catre Cumparator, care nu mai poate solicita restituirea.

In cazul in care, Cumparatorul propune amanarea efectuarii livrarii, anterior efectuarii acesteia, la o data ulterioara determinata / determinabila / nedeterminata, Vanzatorul poate accepta aceasta amanare, caz in care, pentru primele 5 zile de amanare, Vanzatorul va depozita in mod gratuit produsele in depozitele sale, iar incepand cu a 6-a zi, Cumparatorul va datora Vanzatorul contravaloarea cheltuielilor de depozitare, contravaloare evaluata conventional si anticipat de catre parti la suma de 0,5% din valoarea Contractului/zi de depozitare. Contravaloarea acestor cheltuieli de depozitare trebuie achitata de Cumparator anterior momentului livrarii, urmand ca livrarea sa se faca numai pe baza dovezii achitarii cheltuielilor facuta de catre Cumparator. Daca data livrarii este amanata la intiativa Cumparatorului cu mai mult de 20 de zile calendaristice fata de data livrarii, atunci Vanzatorul are, pe langa dreptul de a-i fi platite cheltuielile de depozitare, si sa considere contractul ca fiind desfiintat de plin drept, fara interventia instantei si fara nici o alta formalitate prealabila, avand dreptul sa retina produsele si sa retina totodata ca penalitate pretul platit pana la acel moment de catre Cumparator.

Vanzatorul are totodata dreptul de a efectua livrarea tuturor sau unei parti din produse inainte de termenele de livrare stipulate in comanda, fara a prejudicia prevederile de mai sus, care raman aplicabile.

In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

Niciuna dintre Parti nu poate modifica conditiile de  livrare si receptie fara acordul celeilalte Parti. Cu toate acestea, Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru orice intarzieri in livrarea produselor daca aceste intarzieri sunt urmarea unor circumstante care nu tin de vointa acestuia, cum ar fi, dar fara a se limita la: intarzieri din cauza tertilor, intarzieri din partea transportatorilor, intarzieri in efectuarea eventualelor formalitati vamale cu privire la produse, intarzieri cauzate de conditiile meteo care contribuie la intarzieri si altele de acest gen.

Dupa semnarea documentelor de insotire a produselor (receptie) Cumparatorul nu mai poate invoca deficiente calitative sau cantitative ale produsului (in afara viciilor ascunse).

In cazul in care Cumparatorul descopera ca produsele livrate sau serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate produsele si serviciile. Lipsa unei notificari in termen de 24 de ore de la livrare privind produsele si serviciile certifica conformitatea acestora cu comanda facuta.

Reclamatiile Cumpratorului vor trebui sa contina, in mod obligatoriu, datele necesare identificarii produsului (nr. factura etc) si descrierea defectelor.

 1. Retragerea comenzii. Anularea

8.1. Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, in cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din Contract, in termenul legal de 14 zile din momentul primiri produsului, acesta trebuie sa informeze Insideandout Grup SRL. In aceasta situatie Cumparatorul va returna Insideandout Grup SRL si eventualele cadouri, accesorii si toate documentele care au insotit produsul.

In cazul produselor personalizate, Costurile pentru returnarea produsului vor fi suportate integral de catre Cumparator. Cumparatorul intelege ca Insideandout Grup SRL genereaza cheltuielile de transport  pe baza de comanda ferma din partea Cumparatorului si intelege ca aceste cheltuieli constau si in valoarea tur-retur a produsului restituit catre producator.

8.2  Insideandout Grup SRL va rambursa Cumparatorului suma ramasa de restituit, in maxim 30 de zile de la data restituirii produsului catre Insideandout Grup SRL de catre Cumparator. Suma va fi returnata prin Ordin de Plata in contul indicat de Client/Cumparator.

In cazul produselor returnate al caror ambalaj este deteriorat sau incomplet, produselor care prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, șocuri electrice, care nu prezinta accesorii complete sau certificat de garanţie, Insideanadout Grup SRL isi rezerva dreptul de a decide daca va accepta produsele returnate, sau daca va va retine un procent din valoarea produselor pentru acoperirea prejudiciului suferit valoare care se va comunica Clientului in scris, dupa evaluarea de catre Insideandout Grup SRL a daunelor provocate produselor returnate.

8.3 Obligatiile consumatorului in cazul retragerii din contract.

Cu excepţia cazului in care Insideandout Grup SRL s-a oferit sa recupereze ea insasi produsele, consumatorul returneaza produsele sau le inmaneaza Insideandout Grup SRL sau unei persoane autorizate de Insideandout Grup SRL sa recepţioneze produsele, fara  intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile, în conformitate cu art. 11 din OUG nr. 34/2014. Termenul de 14 zile se considera respectat daca produsele sunt trimise inapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Consumatorul este responsabil in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

8.4 Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • – neacceptarea Tranzactiei de banca emitenta a cardului Cumparatorului;
 • – invalidarea Tranzactiei de procesatorul de plati agreat de Vanzator;
 • – furnizarea de Cumparator pe Site de informatii incomplete si/sau incorecte;
 • – neefectuarea de catre Cumparator a platii in termen de 5 (cinci) zile de la plasarea Comenzii, in cazul selectarii ca modalitate de plata la finalizarea aceasteia plata prin transfer bancar (virament, mobile sau internet banking);
 • – Pretul de Vanzare al Bunului si/sau Serviciului achizitionat de Cumparator este un pret derizoriu, astfel cum este acesta definit in art. 1665 Cod Civil (Legea nr. 287/2009);
 • – livrarea Bunurilor si/sau prestarea Serviciilor s-au dovedit imposibile, in ciuda repetatelor diligente ale Vanzatorului.

 

 1. Exceptari de la dreptul de retragere a comenzii.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere, prevazut la art. 9-15 din OG nr. 34/2014, in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale cazurile reglementate de art 16 din OG nr. 34/2014, cu precadere in cazul in care:

– comanda are la baza un produs confectionat dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

– consumatorul a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul de retragere in consecinta;

 

 1. Garantii.

Toate produsele comercializate de catre site-ul https://globaloromania.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de producator.

Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 24 ore de la receptia produselor pe adresa contact@globaloriomania.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

11.Transferul proprietatii.

Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Insideandout Grup SRL). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Insideandout Grup SRL sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inaintea semnarii de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

 1. Limitarea raspunderii.

Insideandout Grup SRL nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Insideandout Grup SRL a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Insideandout Grup SRL va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Continutul https://globaloromania.ro este realizat cu cea mai mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Cu toate acestea, pot aparea diverse erori, caz in care va atentionam ca Insideandout Grup SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Insideandout Grup SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor Insideandout Grup SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este egala cu valoarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv. Insideandout Grup SRL nu poate fi facuta raspunzatoare pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc.) sau alte prejudicii cauzate clientului datorita nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produsului.

Insideanadout Grup SRLnu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site si care provin din surse externe.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta.

Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata/in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Insideandout Grup SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice, in orice moment, orice informatie de pe Site.

Orice problema cauzata de achizitionarea produselor prezentate pe Site se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data inregistrarii de catre utilizator a sesizarii in scris. In cazul in care reclamantia nu va putea fi solutionata amaiabil, competenta de solutionare revine instantei de judecata.

Insideandout Grup SRL nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Conditii.

Insideandout Grup SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

Cu privire la codurile de conduita relevante, conform art. 8 lit. e) din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic, Legea 363/2007 privind combaterea practicior incorecte va rugam sa consultati legislatia specifica afisata pe site-ul ANPC, sectiunea “Legislatie”.

Prevederile prezentului contract la distanta se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturilor consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

 1. Forta majora.

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 1. Legea aplicabila. Competenta.

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Insideandout Grup SRL si Utilizator sau Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti de la sediul Vanzatorului – Insideandout Grup SRL.

 1. Informatii privind deseurile de echipamente electrice, electronice si electrocasnice. (DEEE).

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Avand in vedere prevederile OUG nr. 195/2005 privind protectia mediului, reciclarea deseurilor electronice si electrocasnice reprezinta o etapa obligatorie deoarece aceste deseuri ataca mediul si afecteaza sanatatea. Fie ca ai aparate electronice sau electrocasnice, pe care le detii in casa si nu le mai folosesti sau pur si simplu nu te mai ajuta din punct de vedere tehnologic, este important sa alegi reciclarea lor pentru a evita pericolele la nivelul mediului inconjurator si nu numai.

Clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrocasnice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;

Colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitie de catre:

 1. a) serviciul public de colectare a DEEE organizat potrivit art. 36 alin. (2) lit. d) din Legea administratiei publice locale nr. 215/2001, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;
 2. b) distribuitori, potrivit prevederilor art. 11 din OUG nr. 5/2015;
 3. c) centre de colectare organizate de operatori economici autorizati pentru colectarea DEEE care actioneaza in baza unui contract cu producatori/organizatii colective sau a unui contract cu operatori economici care desfasoara operatii de tratare a DEEE in numele producatorilor/organizaţilor colective.
 4. d) alte sisteme individuale sau colective de preluare a DEEE provenite de la gospodarii particulare, autorizate in acest sens, organizate si exploatate de catre producatorii de EEE, potrivit art. 10 alin. (1).

Se interzice eliminarea DEEE sub forma de deseuri municipale nesortate, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (4) pct. 3 din Legea serviciului de salubrizare a localitatilor nr. 101/2006, republicata, precum si predarea DEEE catre, respectiv, preluarea DEEE de catre alti operatori economici decat cei prevazuti la alin. (1), al art. 9 din OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice.

Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;

Clientii pot preda DEEE in mod gratuit la punctele de colectare specificate in momentul achizitiei unui produs nou din aceeasi categorie

Simbolul care indica faptul ca echipamentele electrice si electronice fac obiectul unei colectari separate reprezinta o pubela cu roti barata cu doua linii in forma de X.

Aceasta pictograma indica faptul ca DEEE nu trebuie amestecate cu deseurile menajere si ca ele fac obiectul unei colectari selective.

 1. Review-uri. Opinii.

Opinia utilizatorului sau cumparatorului se poate face prin interactiunea cu Insideandout Grup SRL.

Expunerea opiniilor vizavi de produse sau transmiterea comunicarilor, opiniilor prin adresele mentionate la sectiunea „Contact” se vor face intr-un limbaj adecvat. Insideandout Grup SRL isi rezerva dreptul de a sterge din site pareri sau adresari necorespunzatoare, ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Insideandout Grup SRL isi rezerva  libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 1. Drepturi si obligatii privind proprietatea intelectuala si confidentialitatea.

Utilizatorul sau Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Insideandout Grup SRL.

De asemenea, utilizatorul sau Cumparatorul intelege ca numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci care nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Insideandout Grup SRL detine drepturi de autor sau de folosinta asupra continutului – text, imagini, manuale de utilizare.

Toate documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Utlizator sau Cumparator Insideandout Grup SRL, vor ramane la dispozitia Insideandout Grup SRL urmand a fi utilizate numai pentru executarea angajamentelor dintre parti. Documetele si informatiile primite de la Insideandout Grup SRL pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Insideandout Grup SRL si numai dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Insideandout Grup SRL isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale de tip newsletter, pe adresa de e-mail a Utilizatorului sau Cumparatorului.  Cumparatorul, respectiv Utlizatorul pot renunta oricand la primirea ofertelor promotionale primate de la Insideandout Grup SRL urmand instructiunile de dezabonare primate pe e-mail sau prezentate pe site.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Utilizator sau Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Insideandeaut Grup SRL.

Orice problema legala proprietate intelectuala sau confidentialitate pot fi transmise la adresa de email contact@globaloriomania.ro

 1. Alte prevederi.

Partile in contract vor fi considerate contractanti independenti si nici uneia din parti nu i se acorda dreptul sau autoritatea de a asuma sau crea orice obligatie pe seama sau in dauna celeilalte. Termenii si conditiile din acest contract/acord inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre Partile amintite, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Site-ul https://globaloromania.ro foloseste cookie-uri, acestea fiind date stocate pe hardul utilizatorului, continand informatii despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezinta un avantaj in folosul vizitatorilor, acesta premitand memorarea unor optiuni de navigare in site precum limba in care se afiseaza site-ul, tip de filtre care se aplica la afisarea unor anumite pagini, memorare numelui de utilizator si a parolei pentru un acces rapid la continutul site-ului. Neacceptarea unui cookie nu inseamna ca utilizatorului ii va fi refuzat accesul de navigare in Site, de citire a continutului acestuia. Cu ajutorul cookie-urilor, proprietarii de site-uri pot monitoriza si segmenta interesele utilizatorilor fata de anumite zone sau aplicati ale site-ului, fapt care le permite ulterior imbunatatirea experintei de navigare, introducerea unui continut relevant pentru utilizator, etc. Unii dintre partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe Site-ul nostru, de exemplu, cei care isi fac publicitate. Cu toate acestea, Insideandout Grup SRL nu are acces si nici nu poate controla aceste cookie-uri.

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in urmatoarele scopuri principale:

 • In scopul cresterii performantei a site-ului;
 • In scopul analizei tipului sau numarului de vizitatori;
 • In scopuri de inregistrare,
 • In scopuri publicitare.

Folosirea modulelor cookie se va face cu respectarea art. 6 alin (1) lit (f) din REGULAMENTUL nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.

Site-ul contine link-uri catre alte site-uri. Insideandout Grup SRL nu este responsabil de politica de confidentialitate practicata de acestia. Va recomandam consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul informatiilor colectate pe acest Site.

Prevederile prezentului Acord (Termeni si conditii)  se vor aplica:

– Insideandout Grup SRL prin intermediul site-ului https://globaloromania.ro catre cumparator.

– tuturor persoanelor, companiilor sau altor entitati juridice care furnizeaza telefonic sau online informatii personale in scopul achizitiei de produse si servicii prin intermediul magazinului online https://globaloromania.ro, al caror demers nu s-a materializat in mod obligatoriu intr-o comanda.

Insideandout Grup SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si conditiile, fara o notificare prealabila, insa cu informarea ulterioara a utilizatorilor/cumparatorilor prin afisarea modificarilor intervenite la Termeni si conditii,  pe site-ul https://globaloromania.ro, in aceesi modalitate ca cea initiala.

 

Shopping Cart