Despre Noi

Universul Hotelor la un click distanta

La GLOBALO veti gasi cateva zeci de modele functionale de perete, insula, tavan, blat de masa, hote incorporate si telescopice. Pentru o si mai mare satisfactie cu amenajarea bucatariei, puteti comanda hota sa fie vopsita intr-o culoare la alegere din paleta bogata RAL.

Hota este un echipament indispensabil in fiecare bucatarie moderna. Filtreaza eficient aerul, elimina mirosurile nedorite si elibereaza mediul inconjurator de murdarie si particule de grasime, datorita carora asigura un timp petrecut placut si confortabila in fata plitei, are grija de sanatatea gospodariei si protejeaza mobila impotriva deteriorarii. O hota eficienta si silentioasa cu parametrii selecti optim mareste semnificativ estetica, functionalitatea si eleganta inimii casei.

Rulează videoul
Povestea Noastra

Tehnologiile inovatoare si designul frumos au inspirat GLOBALO inca din 2001. De-a lungul anilor, dintr-o mica fabrica de familie, am devenit o marca solida si recunoscuta 100% poloneza de hote de bucatarie, cu o pozitie stabilita pe piata. Suntem invariabil ghidati de aceleasi valori si obiective, datorita carora cream electrocasnice care indeplinesc asteptarile moderne. Cand cumparați un produs GLOBALO, obțineți nu numai o hota de inalta clasa si satisfacția deplina a unei alegeri bune de ani de zile, ci si o garanție pe viața a ingrijirii profesionale in domeniul instalarii, utilizarii si intreținerii dispozitivului. Suntem aici pentru a va sprijini atat in ​​a face cea mai buna alegere, cat si in utilizarea fara probleme si placuta a echipamentului achiziționat in fiecare zi.

Silentioase si eficiente

Stim ca asigurarea eficientei maxime a hotei este la fel de importanta ca si confortul de a gati si de a fi in bucatarie. Acesta este motivul pentru care proiectam hote eficiente, care economisesc energie si sunt in acelasi timp silentioase, care va permit sa gatiti si sa vorbiti liber, fara a fi nevoie sa renuntati la linistea dorita.

Design si eleganta

Imbunatatim constant produsele existente si introducem noi linii in conformitate cu cele mai recente tendinte globale de design. Designul modern, unic al hotelor GLOBALO este un tribut adus formelor si culorilor neconventionale care subliniaza functionalitatea si amenajarea originala a bucatariei. 

Ecologic si economic

GLOBALO este un brand responsabil din punct de vedere social care sustine solutiile ecologice. Confirmarea preocuparii noastre majore pentru protectia mediului este implementarea Politicii de Mediu, care acopera toate tipurile si etapele de lucrari, procese, tehnologii si materiale utilizate.

Cand cumparați un produs GLOBALO, obțineți o hota de inalta clasa, satisfacția deplina a unei alegeri bune de-a lungul anilor si o garanție pe viața a ingrijirii profesionale in domeniul instalarii, utilizarii si intreținerii dispozitivului. Suntem aici pentru a va sprijini atat in a face cea mai buna alegere, cat si in utilizarea fara probleme si placuta a echipamentului in fiecare zi.
Globalo
Romania
Shopping Cart